Print
Hits: 2992

Dag 6

wat later dan normaal wegens een daguitstap van uw reporter. Morgen normaal weer op het gewone middaguur.

 

Van dag 6 valt niet zoveel te vertellen. Een normale dag met weinig incidenten of dingen die het vertellen waard zijn.

De voormiddag brengt voor iedereen een training met vooral focus op techniek voor de B-ploeg samen met wat krachttraining. 

De A-ploeg werkt een gewone training af. In de namiddag zijn de A's vrij en die gebruiken ze natuurlijk om op het strand te gaan liggen of de stad te verkennen ... not! Nee hoor. Lekker in het zwembad van het hotel hangen. Misschien moeten we volgende keer toch gewoon dichter bij huis de stage houden. 

Het etensuur was vandaag wel wat aangepast. Een half uurtje vroeger dan gewoonlijk wegens banket voor de supportersclub van Barcelona. Veel bekenden hebben we niet gezien, maar zo had iedereen wat meer rust na de training. 

En natuurlijk 's avonds het hoogtepunt van de laatste weken. De finale van Wimbledon, heu euro2016. Het werd een match waarbij gelukkig voor ons, Portugal aan het langste eind trok. Gelukkig, want met het aantal Fransen in het hotel had het bij wonst voor hen een slapeloze nacht geworden. Nu was het vanaf het doelpunt muisstil in het hotel en dat kan voor ons - stagegangers - alleen maar goed zijn.

Hasta mañana por el día proximo.