Print
Hits: 2921

Dag 7

De reporter maakt vandaag een daguitstap naar Barcelona dus al wat volgt is niet uit eerste hand. Ik baseer mij louter op de verhalen die 'via via' worden doorverteld. Zoals jullie het spelletje wel kennen, sta ik niet in voor de juistheid van de verhalen. :-)

 

De A-ploeg heeft een serieuze training voor de boeg in de voormiddag. Zo zwaar dat het een afvallingsrace wordt. We noteerden ook - veel later dan normaal wat dus een goed teken is - de eerste wener bij de A-ploeg. Om redenen van privacy geven we hier geen namen (de persoon in kwestie weet het wel) maar het zet wel aan het denken, ook bij de rest. Zijn we wel goed bezig? Trainen we wel genoeg? Geven we niet te snel op?

Zeker als ze even kijken naar de banen naast hen, waar enkele Russen het beste van zichzelf geven, lijken onze trainingen toch nog maar kinderspel. 

Maar het is van alle jaren. Het hoort er een beetje bij zeker. 

In de namiddag is de B-ploeg gespaard van een training (ja ja, weeral). Ze zijn dus oppergelukkig en maken er in de namiddag het beste van. Meer informatie is er niet vrijgegevel wat mij toch wat ongerust en nieuwsgierig maakt, maar ze zijn het toch allemaal heelhuids van af gekomen.

Na het avondeten laten we de dag wat bezinken met een kleine stadswandeling. De meisjes hadden dit al min of meer eens gedaan en stormden de winkelstraat door. De jongens zochten vergeefs naar een voetbalveld. Op het einde van de winkelstraat rechtsaf naar het treinstation. Eronderdoor en langs de dijk terug naar het hotel. Onderweg wat tijd voor fylosofische gesprekken met een paar van de zwemmers. En we kunnen allemaal weer optimistisch verderdoen met de stage. Life is beautiful.

Abrazos y hasta luego