SWIMMING CLUB

STROMBEEK GRIMBERGEN

Abbeloos_Socquet
Fraikin
HugosFoodservice

Dag 10 en 11

het einde nadert met rasse schreden en blijkbaar verminderd dat de tijd die we over hebben om zaken zoals dit hier te noteren en op internet te krijgen.

 

Op de 10e dag was het redelijk rustig. Het weer was iets minder, met andere woorden rond de 25°, en voor de zwemmers was dat toch koud. Er stond een kleine bries en dat koelt de zwemmers wel redelijk af. Maar bon, eens droog bleek de zon toch goed genoeg te schijnen om iedereen weer op te warmen. 

De rest van de dag verliep 'smooth and easy'. Er valt dus eigenlijk niet zoveel te vertellen.

Als avondactiviteit hadden we een strandwandeling gepland. Ten eerste een beetje als beweging want het heel losse zand maakt van een wandeling hier een echte kuitenbijter. Vermoeiend hoor. Ten tweede was het de uitgelezen kans om eens een groepsfoto te maken. Die activiteit liep wat langer uit dan voorzien en we waren dan ook pas rond 22.00u terug in het hotel. 

's anderendaags werd iedereen weer gewekt rond het normale uur. En ook vandaag verliep alles tijdens de dag zonder problemen en zonder vermeldenswaardige gebeurtenissen.

In de namiddag moesten we echter afscheid nemen van Caitlin die de stage wat vroeger verlaat. Het afscheid is hartig, vol omhelzingen en "bye's". Ik ben er zeker van dat,  ondanks de afstand tussen al de vrienden, facebook en aanverwanten de contacten levendig zal houden. Uw nederinge begeleiding is niet zo een grote specialist in die zaken, maar we kennen onze pappenheimers ondertusssen al wel.

Van pappenheimers gesproken: ik ben nog niet goed vertrokken met Caitlin en de speciale gebeurtenissen stapelen zich op. Een staatsgreep in Turkije, de regeltjes rond GSM verkeer die wat moeten bijgesteld worden en QV die plots met dubbele tong spreekt. Bij de eerste twee kan iedereen zich wel wat voorstellen. Het laatste is al bij al maar een grappige kleiningheid. Bij het slapengaan komen Tim en Luc de kamers controleren op licht, stilte en GSMs. LDD echter had een beetje onrustgevende boodschap, nl. dat QV onbegrijpbaar aan het spreken was. En inderdaad, wanneer Tim een vraag stelt aan QV - die dan ook nog onbegrijpelijk in de douche staat - antwoord hij met een onbegrijpbaar gewouwel. De alcoholcontrole was echter negatief en het bleek dat hij een tablet met vitamienen op zijn tong had liggen waardoor het koeterwaals dat hij verkondigde, verklaard kon worden.

Voila, iedereen weer op tijd in bed.

Buena durmiendo y hasta mañana