SWIMMING CLUB

STROMBEEK GRIMBERGEN

Abbeloos_Socquet
Fraikin
HugosFoodservice

Dag 12 en 13

De stage begint te wegen, ook voor uw nederige reporter. Vandaar dat de laatste artikels met wat vertraging komen. Maar geen nood, hier toch maar weer de twee vorige dagen met weer wat verhalen en wat foto's.

Van foto's gesproken. Ondertussen heeft Wim er al ongeveer 2800 geschoten. Na de opkuis blijven er dan een 1000-tal over die dan met jullie gedeeld zullen worden. De link naar de foto's zal na de stage worden doorgestuurd naar ouders en zwemmers. Dus geen paniek, er zijn mooie herinneringen aan deze weeral fantastische stage.

De dag van eergisteren dan. Die begon zoals zovele van de stagedagen met wekken, opstaan, eten, trainen. Aangezien het einde nadert, sommige zwemmers stilaan beginnen taperen, andere toch wat vermoeid beginnen te zijn en de trainers er ook gewoon zin in hadden, beslisten die laatste dat het een vrije namiddag ging worden. Na het eten en de siësta trokken we dus met z'n allen naar het strand alwaar de volleybal weer heen en weer werd geklopt. Maar we wilden toch ook eens iets meer geven en dus huurden we de "banaan" voor 3 keer 10 personen. Ze hadden er allemaal veel plezier aan en uw reporter was blij om vanop de kant foto's te kunnen maken. Na de "banaan" terug wat volleybal, Wim begraven, zonnen en babbelen. Life is beautiful.

's Avonds terug wat vrij na het eten en gaan slapen. Morgen is weer een dag vol 'sérieux'.

En inderdaad. De dag erna terug 2 maal training. Weer even doorbijten en werken. Maar ze geven allemaal alles wat ze kunnen. Fantastische kinderen allemaal.

Nog 1 activiteit staat op het programma. Ondertussen een klassieker namelijk de enige, echte, ware, onevenaarbare "MISS en MISTER SCSG"-verkiezing. Eerst enkele afvalllingsproeven om de grote groep wat te reduceren tot een werkbaar aantal. Om zo te komen tot de finale ronde waarin 3 meisjes en 3 jongens strijden om de eerste plaats. Na 3 zware proeven waarin iedereen met iedereen eens gekoppeld werd, moest de jury beslissen wie het waard was om de titel van Miss SCSG en Mister SCSG een jaar lang te dragen. Voor het volgende seizoen gaat die eer naar Lars De Donder en Manon Quanjard. Proficiat.

De bedden roepen waar naar de kinderen en ze mogen er allemaal weer in kruipen. Eén snoodaard probeert er nog van tussenuit te kruipen en blijft nog naar de show van het hotel kijken, maar helaas, niets ontsnapt aan het alziend oog van de trainers. En ook QV mag met de nodige *@##@@*** naar boven.

Hasta mañana, el día ultimo.