Print
Hits: 13257

U wil uw kind rechtstreeks inschrijven voor competitiezwemmen? Lees dan zeker onderstaande regels die wij hanteren. Alvast bedankt voor uw begrip.

Eerste en vooral hebben wij een zeer uitgebreide zwemschool waar we de jongsten vanaf 4 jaar oud, opleiden tot kinderen die een sterke basis hebben om met competitie te starten. De zwemschool heeft veel succes en we hebben hier dan ook een lange wachtlijst. Onze normale werking is dat de leden van de zwemschool voorrang hebben voor de afdeling competitiezwemmen. Pas daarna kunnen we ook rekening houden met externe aanvragen. Om dit in goede banen te leiden hanteren we enkele eenvoudige basisregels die u hieronder kan vinden. Aangezien onze club ook gaat voor topprestaties binnen het zwemmen en we wegens gebrek aan zwemuren geen recreatief zwemmen aanbieden, geven we ook even mee wat "trainen voor competitie" inhoud. Voor verdere vragen kan u altijd mailen naarThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Algemene regels die men moet in acht nemen bij het willen inschrijven voor competitiezwemmen:

Is uw zoon of dochter 9 jaar of jonger op het einde van dit jaar:

Is uw zoon of dochter ouder dan 9 jaar maar jonger dan 12 jaar op het einde van dit jaar:

Is uw zoon of dochter ouder dan 12 jaar op het einde van dit jaar:

Mochten er nog zaken onduidelijk zijn of u hebt nog andere vragen, aarzel dan niet contact op te nemen op het algemeen adres This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.