SWIMMING CLUB

STROMBEEK GRIMBERGEN

Abbeloos_Socquet
Fraikin
HugosFoodservice

Dag 1 - De start van de stage.

 

Totaal het tegenovergestelde van vorig jaar. Het vertrek dan, bedoel ik.

Iedereen op tijd op de luchthaven, geen stress, vlucht op op tijd, zelfs wat vroeger weg. 

Een niet te lange busrit naar het hotel. Een duidelijke check-in en - zeer belangrijk - een eenvoudige wifi-verbinding. Kortom al goed begonnen. 

Maar van beginnen gesproken. First things first.

Het vertrek was in grote mate zonder stress. Maar voor enkele van de groep ging het hartje toch wat sneller kloppen wanneer bleek dat de valies wat teveel woog. Die van Anaïs, 27kg, die van Cedric, 40kg, die van Timo, 32kg. Toch wel ver boven de 23kg die toegelaten is. Paniek alom, lopen naar de mama of de papa om te vragen of ze voor extra bagage kunnen betalen. Rood aanlopen. Het angstzweet op de handen, bange blik in de ogen. Om dan te merken dat Wim al van bij de start grapjes uithaalt. Opluchting vooral, maar toch ook een zijn-we-nu-al-beetgenomen-gevoel. 

Wim zal op zijn tellen moeten passen. De revanche zal niet lang op zich laten wachten. 

Eens op het vliegtuig liep alles vlotjes. Iedereen nam de afgesproken plaatsen en begon te lezen, wat te praten of viel gewoon als een blok in slaap. En tja, als er 1 ding is dat je niet moet doen met ons als begeleiding in de buurt is het in slaap vallen waar wij wakker naast zitten. We zijn nog braaf geweest, maar inhouden wat toch zeer moeilijk. 
Het resultaat zie je op de foto.

Na de vlucht die zonder problemen verliep de bus op richting hotel. Een kleine 3 kwartier later kwamen we daar toe. Goed gelegen, dicht bij het zwembad, de kamers ok. Inchecken en een lunchpakket mee naar de kamer. We konden aan de nachtrust beginnen.

Hasta mañana.